shopify site analytics
   
 

 

Activering van de planner 2018/2019
Je kunt de activeringscode voor één school bestellen (€ 39,90 ex. BTW) of voor álle scholen (€ 29,90 per school ex BTW) binnen een vereniging of stichting *). Je ontvangt de activeringscode doorgaans dezelfde dag via de mail. De geactiveerde planner mag ten dienste van het gebruik binnen de school (bij een schoolactivering) of vereniging, stichting of cluster (bij een bestuursactivering) onbeperkt geactiveerd of gekopieerd worden. Lees hierover en over het privacybeleid meer in de gebruikersovereenkomst.

Je bestelt jaarlijks een nieuwe activeringscode; er zijn verder geen bijkomende kosten. De nieuwe planner verschijnt elk jaar in november. Vanaf november 2018 kan ook een abonnement worden genomen. Je ontvangt dan elk jaar rond de kerstvakantie een activeringssleutel waarmee je je in gebruik zijnde planner (vanaf versie 4) kunt updaten naar het volgend schooljaar, of desgewenst de nieuwste planner kunt activeren. De abonnementsprijs voor individuele scholen is € 34,90 (ex BTW) per jaar en bij een bestuursbestelling € 24,90 (ex BTW)

Het abonnement is jaarlijks vóór 1 november op te zeggen.

*) Eénpitters vullen het bestelformulier van de Schoolactivering in en betalen de schoolprijs van € 39,90 ex. BTW

Tenaamstelling
De planner komt bij een schoolactivering op naam van de school en bij een bestuursactivering op naam van de stichting/vereniging te staan.  Deze naam kun je niet wijzigen en wordt op alle afdrukken vermeld.

Ondersteuning
Na activering heb je recht op onbeperkte ondersteuning. Vragen die rijzen tijdens het invullen en die niet of onvoldoende beantwoord worden op deze site (Achtergrond) of in de handleiding, kun je per mail doorgeven. In dringende gevallen kan ook telefonisch ondersteuning worden geboden.


Bestellen activeringscode planner 2018/2019

 


 1.  Schoolactivering    

 2.  Bestuursactivering