shopify site analytics
  
 schoolactivering of bestuursactivering

Je kunt de activeringscode voor één school bestellen (€ 34,90 ex. BTW - abonnement) of voor álle scholen (€ 24,90 per school ex BTW - abonnement) binnen een vereniging of stichting*).

Je ontvangt de activeringscode doorgaans dezelfde dag via de mail. De geactiveerde planner mag ten dienste van het gebruik binnen de school (bij een schoolactivering) of vereniging, stichting of cluster (bij een bestuursactivering) onbeperkt geactiveerd of gekopieerd worden.Klik op het werkblad Lesurenberekening in rubriek H op de knop  planner activeren  voor onderstaand activeerscherm.
Lees de gebruikersovereenkomst en over het privacybeleid.


*) Eénpitters vullen het bestelformulier van de Schoolactivering in en betalen de schoolprijs van € 34,90 (abonnement) ex. BTW.
 abonnement of éénmalige bestelling

De planner kan éénmalig of als abonnement worden besteld. Bij een abonnement wordt de sleutel waarmee je de nieuwste planner kunt activeren jaarlijks begin november toegestuurd. Het abonnement is jaarlijks vóór 1 november op te zeggen. Begin oktober ontvangen alle abonnementhouders informatie over de toezending van de activeercode voor het nieuwe berekeningsjaar en een eventuele prijsaanpassing.tenaamstelling

De werkverdelingsplanner komt bij een schoolactivering op naam van de school en bij een bestuursactivering op naam van de stichting/vereniging te staan.  Deze naam kun je niet wijzigen en wordt op alle afdrukken vermeld.ondersteuning

Na activering heb je recht op ondersteuning. Vragen die rijzen tijdens het invullen en die niet of onvoldoende beantwoord worden op deze site (Vragen) of in de handleiding, kun je per mail doorgeven. In dringende gevallen kan ook telefonisch ondersteuning worden geboden.


 
 
 
E-mailen
Bellen