planning & werkverdeling in het PO


Schoolbestelling of bestuursbestelling

Je kunt de activeringscode voor één school bestellen (€ 39,90) of voor álle scholen (€ 29,90 per school)  binnen een vereniging of stichting*). Over de genoemde bedragen wordt geen BTW berekend.


Je ontvangt de activeringscode doorgaans dezelfde dag via de mail. De geactiveerde planner mag ten dienste van het gebruik binnen de school (bij een schoolactivering) of vereniging, stichting of cluster (bij een bestuursactivering) onbeperkt geactiveerd of gekopieerd worden.


*) Eénpitters vullen het bestelformulier van de Schoolactivering in en betalen de schoolprijs van € 39,90


Lees de gebruikersovereenkomst en over het privacybeleid.
 
Activering in volgende schooljaren

Je hoeft na de eerste bestelling de activeersleutel voor de schooljaren erna niet opnieuw te bestellen. De nieuwe planner verschijnt elk jaar in november en je ontvangt dan een mail waarin je kunt aangeven of je weer een activeercode wil ontvangen. De nieuwe code en factuur ontvang je dan direct na de kerstvakantie.


Klik op het werkblad Lesurenberekening in rubriek H op de knop  planner activeren  voor bovenstaand activeerscherm.

Tenaamstelling

De werkverdelingsplanner komt bij een schoolactivering op naam van de school en bij een bestuursactivering op naam van de stichting/vereniging te staan.  Deze naam kun je niet zelf wijzigen en wordt op alle afdrukken vermeld.Ondersteuning

Na activering heb je recht op ondersteuning. Vragen die rijzen tijdens het invullen en die niet of onvoldoende beantwoord worden op deze site (Vragen) of in de handleiding, kun je per mail doorgeven. In dringende gevallen kan ook telefonisch ondersteuning worden geboden. 
 
 
E-mailen
Bellen