inroostering & werkverdeling


Bestuursbestelling activering 2020/2021

€ 29,90 per school per jaar *)


De planner krijgt na activering de naam van het bestuur

De deelnemende scholen ontvangen de activeringssleutel via de contactpersoon en downloaden en activeren de planner vervolgens zelf. Zij slaan de geactiveerde planner op (opslaan als...) met in de bestandsnaam de naam van de school. Zie afdrukvoorbeeld hieronder. 

 

*) Bij een bestuursactivering gaat het altijd om álle scholen binnen het bestuur.Sla de planner op met de schoolnaam in de bestandsnaam

Door het Excelbestand van de planner op te slaan met de schoolnaam in de bestandsnaam (Opslaan als...)  is deze tijdens het werken op de computer altijd bovenaan in het midden van het monitorscherm te zien en wordt deze bij elke afdruk van elke pagina bovenaan in het midden afgedrukt. Zo is het altijd duidelijk bij welke school de planner en de bijbehorende afdrukken horen (zie voorbeeld hieronder).

 
Deze planner staat op naam van de Bergendaalse Schoolvereniging en is opgeslagen (Opslaan als...) onder de bestandsnaam "Taakberekening 17-18 bs De Regenboog".
Vul de Factuuradresgegevens alleen in wanneer de factuur naar een ander adres dan van de contactpersoon moet worden gestuurd.Volgend schooljaar

Volgend schooljaar hoef je de planner niet opnieuw te bestellen, maar ontvang je in januari automatisch geheel vrijblijvend een factuur. Na betaling van die factuur ontvang je de nieuwe activeercode. Wanneer de betaling op 1 maart nog niet is ontvangen, wordt de gebruikersregistratie van de school opgeheven. Er kan in dat geval na 1 maart uiteraard wel weer een nieuwe bestelling geplaatst worden.*) Taakberekening-PO maakt gebruik van de kleine ondernemersregeling (KOR) en berekent daarom geen BTW over de vermelde prijs.
 
 
 
E-mailen
Bellen