shopify site analytics
   
 

 


Planner (blanco) versie 4.3.2

Download planner 18/19

 Excelbestand

In deze nieuwste planner 2018-2023 kun je 3 teamleden OP invoeren om de planner uit te proberen. Na activering kun je 50 teamleden OP en 15 teamleden OOP invoeren. Download eerst onderstaande planner met voorbeelden als je nog niet bekend bent met het gebruik van deze nieuwste versie.

Planner (met voorbeelden) versie 4.2.3

Het werkblad Lesurenberekening en 12 teamleden zijn als voorbeeld ingevuld. Bestudeer deze voorbeelden en voer daarna de eigen gegevens in op de Lesurenberekening en de eerste 3 regels op het formatieoverzicht om de planner uit te proberen of download de nieuwste blanco versie.

Je kunt de planner activeren door een activeringscode te bestellen (Activeren). De activeringscode kan per school (€39,90) of voor álle scholen binnen een bestuur (€29,90 per school) worden besteld.

Na activering blijven de ingevulde gegevens behouden en zijn alle regels op het formatieoverzicht toegankelijk.


Deze planner werkt alleen met ingeschakelde macro's. Kies dus bij het openen (indien gevraagd) bewerken en inhoud (macro's) inschakelen. Deze planner werkt alleen op een pc of laptop waarop Excel (Windowsversie) is geïnstalleerd.

Opmerking: In sommige browsers wordt bij het downloaden de keuze tot openen of opslaan geboden. Kies in dat geval opslaan en open het bestand daarna.


Updates

  • Taakberekening-PO vs 4.2.0 - teamoverzichten per activiteit duurzame inzetbaarheid, professionalisering en overige taken
  • Taakberekening-PO vs 4.3.0 - automatische import van teamgegevens en activiteitenlijsten uit vorige planner
  • Taakberekening-PO vs 4.3.2 - afdrukstand hersteld

Een eerder verkregen activeringscode blijft ook geldig voor de latere updates van hetzelfde schooljaar. 


Handleiding

Download de handleiding

PDF

In deze handleiding worden per hoofdstuk de verschillende werkbladen beschreven. Naast de aanwijzingen betreffende de invulling van de planner, vind je in deze handleiding ook veel achtergrondinformatie over de toepassing van de CAO-PO 2018 betreffende de taak- en verlofberekening, inroostering en het taakbeleid.

versie 4 oktober 2018 


Toelichting voor het team

Download de toelichting

 PDF

Deze toelichting voor de teamleden kan worden uitgereikt bij de  afgedrukte individuele jaartaakberekening.

Gebruikersovereenkomst

PDF 

Jaaroverzicht/
Activiteitenplanner-PO vs 1.6

Download activiteitenplanner 1.2

Excelbestand

Dit handige jaaroverzicht is je behulpzaam bij het plannen van activiteiten en vakanties. Je kunt dit overzicht geheel naar eigen wens inrichten door zelf de begindatum, de weeknummering en de betekenis van de signaalkleuren te kiezen. Je kunt deze activiteitenplanner gratis downloaden en voor elk schooljaar gebruiken. 

update 1.2: fout in kleurkiezer hersteld
update 1.3: wisknop jaaroverzicht toegevoegd
update 1.4: 'vandaag' gemarkeerd
update 1.5 en 1.6: layoutaanpassing

Gratis download

Kies na het openen (indien gevraagd) bewerken en inhoud (macro's) inschakelen. Deze activiteitenplanner werkt alleen op een pc of laptop waarop Excel (Windowsversie) is geïnstalleerd.

Plaats het bestand in de cloud en je kunt het overal raadplegen.


 

 

Groepsplanner-PO vs 1.3

Excelbestand

Met deze groepsplanner houd je van alle groepen de personele bezetting en alle mutaties gedurende het schooljaar bij. Op het weekoverzicht overzie je in één oogopslag de bezetting van alle groepen in de gekozen week. Gebruik de planner bij het opstellen van een nieuwe formatie, het inplannen van extra in- of uitgeroosterde uren en het bijhouden van mutaties gedurende het schooljaar, zoals wijzigingen in de bezetting en vervangingen. Naast het eerste groepsoverzicht vind je een uitgebreide toelichting.

Je kunt deze groepsplanner gratis downloaden en voor elk schooljaar gebruiken.

update 1.2: overname bladtabnaam gecorrigeerd
update 1.3: wijziging in gebruiksaanwijzing; reparatie kleurdruppel

Gratis download

Kies na het openen (indien gevraagd) bewerken en inhoud (macro's) inschakelen. Deze activiteitenplanner werkt alleen op een pc of laptop waarop Excel (Windowsversie) is geïnstalleerd. 

Plaats het bestand in de cloud en je kunt het overal raadplegen.


 


CAO-PO 2018-2019

De CAO-PO is nu beschikbaar

PDF

Deze planner is geheel in overeenstemming met de geldende CAO-PO