shopify site analytics
 
 

 

 Werkverdelingsplanner

(blanco) versie 2019/2020 4.5.7

Download planner 2019/2020

 Excelbestand

In deze nieuwste planner 2019/2020 kun je op het Formatieoverzicht 3 teamleden OP invoeren om de planner uit te proberen. Met uitzondering van deze beperking functioneren alle werkbladen van de planner verder volledig. Je kunt dus ook in de nietgeactiveerde planner de jaarlijkse netto lestijd met een extrapolatie daarvan over 8 leerjaren berekenen; een ouderschapsverlof van een ingeroosterd teamlid berekenen; een lijst overige taken aanleggen en op basis daarvan middels het activiteitenoverzicht een intekenlijst afdrukken.

Na activering kun je 65 teamleden OP en 15 teamleden OOP inroosteren. Al ingevoerde gegevens op de Lesurenberekening en andere werkbladen blijven na de activering behouden.

Let op: of de planner na het downloaden meteen geopend kan worden hangt af van je browser. Als er na het downloaden geen melding op je scherm verschijnt, kun je de planner openen vanuit je map Downloads.


Ben je niet vertrouwd met de planner, download dan eerst de planner hieronder en bestudeer de voorbeelden.


Werkverdelingsplanner-voorbeelden
 (versie 2019/2020 4.5.7 met  6 inroostervoorbeelden) 

Download planner met voorbeelden

Excelbestand

In dit voorbeeld is een lesurenberekening ingevuld en 6 inroostervoorbeelden. Om het verschil tussen de eerste en tweede inroostering te laten zien, zijn in dit voorbeeld per teamlid steeds 2 teamlidbladen ingevuld (normaal gesproken vul je uiteraard per teamlid 1 teamlidblad in). Bestudeer deze voorbeelden en download daarna hierboven de nieuwste versie van de blanco planner, voer de eigen gegevens in op de Lesurenberekening en gebruik de eerste 3 regels op het formatieoverzicht om de planner uit te proberen.

Bestellen
Je kunt de planner activeren door een activeringscode te bestellen. De activeringscode kan per school (vanaf €34,90) of voor álle scholen binnen een bestuur (vanaf €24,90 per school) worden besteld.


Na activering blijven de ingevulde gegevens behouden en zijn alle regels op het formatieoverzicht toegankelijk.

Deze planner werkt alleen op een pc of laptop waarop Excel (Windowsversie) is geïnstalleerd.


Updates

  • Taakberekening-PO vs 4.4.1 - werkblad groepsverdeling toegevoegd
  • Taakberekening-PO vs 4.4.8 - correctie standaardverdeling arbeidsuren op Lesurenberekening
  • Taakberekening-PO vs 4.5.1 - publicatie 25 januari 2019 met nieuwe functionaliteiten.
  • Taakberekening-PO vs. 4.5.6 - werkblad Voorblad werkverdelingsplan toegevoegd


Een eerder verkregen activeringscode blijft ook geldig voor de latere updates van hetzelfde schooljaar. 


Handleiding 4.5.x

Download de handleiding

PDF

In deze handleiding worden per hoofdstuk de verschillende werkbladen beschreven. Naast de aanwijzingen betreffende de invulling van de planner, vind je in deze handleiding ook veel achtergrondinformatie over de toepassing van de CAO-PO 2018 betreffende de taak- en verlofberekening, inroostering en het taakbeleid.Toelichting voor het team

Download de toelichting

PDF

Deze toelichting kun je uitreiken bij de afdruk van het teamlidblad

Gebruikersovereenkomst

Download de gebruikersovereenkomst

PDF


Activiteitenplanner
Gratis download

Groepsplanner
Gratis download

Download de Activiteitenplanner

Excelbestand

Met de activiteitenplanner maak je een jaaroverzicht van alle geplande schoolactiviteiten. Je kunt de planner naar eigen voorkeur inrichten en voor elk jaar gebruiken. Klik hier voor meer informatie.

Download de Groepsplanner

Excelbestand

Met deze groepsplanner heb je overzicht op de personele bezetting per week en groep en houd je alle mutaties in de bezetting bij. De planner is voor elk jaar te gebruiken. Klik hier voor meer informatie.
CAO-PO 2018-2019

Download de CAO-PO

PDF

Deze planner is in overeenstemming met de geldende CAO-PO