shopify site analytics
  
 

 

"Wij maken bij HAPPY KIDS dit schooljaar graag weer gebruik van jullie mooie planner. Die van schooljaar 2018-2019 is ons vaak van dienst geweest, en is ons heel goed bevallen!"

Aline Swagerman

Secretariaat - Utrecht
Lees voor je de planner voor het eerst gaat invullen eerst deze toelichting op de inroostering van de les- en arbeidsuren

 

 Werkverdelingsplanner 2020/2021

versie 2020/2021 5.8
Klik om te downloaden

Excelbestand voor Windows


In deze nieuwste planner kun je op het Formatieoverzicht 3 teamleden OP invoeren en je eigen Lesurenberekening invullen om de planner uit te proberen. Met uitzondering van deze beperking tot 3 leerkrachten OP of lesondersteunend OOP, functioneren alle werkbladen van de planner verder volledig. De al ingevoerde eigen gegevens blijven na activering behouden.


Na activering kun je 100 teamleden OP (inclusief OOP met lesondersteunende taken) en 20 teamleden OOP (zonder lesondersteunende taken) inroosteren. 


Let op: Deze planner werkt alleen op een Windows pc of laptop waarop Excel is geïnstalleerd of in de bureaubladtoepassing van Office 365.

Probeer de planner daarom eerst uit om te zien of alles goed werkt op jouw systeem, voordat je een activeringssleutel bestelt!


Of de planner na het downloaden meteen geopend kan worden, hangt af van je browser. Als er na het downloaden geen melding op je scherm (linksonder) verschijnt, kun je de planner openen vanuit je map Downloads.Gebruikers Office 365

Gebruikers van Office 365 moeten er rekening mee houden dat besturingselementen en macro's in Excel Online niet worden ondersteund. De planner moet daarom in Office 365 altijd offline in de modus bureaubladtoepassing worden bewerkt. LEES MEER 

De planner gebruiken in Office 365

Downloaden, openen en opslaan van de planner


Updates

  • Taakberekening-PO vs. 5.6 - introductie 2 inroosterwijzen voor OOP zonder lesondersteunende taken.
  • Taakberekening-PO vs. 5.8 - correctie knop leegmaken werkbladen overig verlof

 

Meteen aan de slag met Quick Start

Klik om te downloaden


Activeringssleutel bestellen

Je kunt de planner activeren door een activeringscode te bestellen. De activeringscode kan per school (vanaf € 34,90 per jaar) of voor álle scholen binnen een bestuur (vanaf € 24,90 per school) worden besteld.

 Na activering blijven de ingevulde gegevens behouden en zijn alle regels op het formatieoverzicht toegankelijk. Een eerder verkregen activeringscode blijft ook geldig voor de latere updates van hetzelfde schooljaar.


ingevulde werkverdelingsplanner met voorbeelden
 (versie 2020/2021 5.6 met 13 inroostervoorbeelden) 

Klik om te downloaden

Excelbestand voor Windows

In deze planner zijn als voorbeeld de Lesurenberekening, 12 teamlidbladen en een ouderschapsverlofberekening ingevuld. Lees de toelichtingen in de opmerkingenvakken. De voorbeelden geven je ook een goed idee hoe je om kunt gaan met de 'te veel' of 'te weinig' ingeroosterde les- en arbeidsuren die na eerste berekening op basis van de vaste werkdagen resteren.
 "Dit jaar kennis gemaakt met het programma en het bevalt heel goed:  + Lekker overzichtelijk en makkelijk in te vullen en te bewerken 


 + Goed overzicht van uren etc." 


M. Koning


Meester Spigtschool - Hoogkarspel
handleiding

volledige CAO-PO

Klik om te downloaden
Toelichting voor het team bij het teamlidblad

PDF

Deze toelichting aan weerskanten van een A4'tje kun je uitreiken bij de afdruk van het teamlidbladGebruikersovereenkomst

PDF 
 
 
E-mailen
Bellen