shopify site analytics
  
 

VIDEO

 Bekijk in 5 minuten de opzet van deze plannerLees vóór je met invullen begint eerst deze beknopte toelichting op de inroostering van de les- en arbeidsuren en de CAO-PO!Het inroosteren doe je in drie stappen:


Formatieoverzicht


Op het werkblad formatieoverzicht rooster je met behulp van een handig invoerformulier elk teamlid in op basis van de vaste werkdagen. De eerste inroostering is nu klaar!


Tik of klik hier voor grotere afbeelding


Tik of klik hier voor grotere afbeelding LEES MEER 

Wat is het verschil tussen de eerste en tweede inroostering?


werkverdelingsplan maken en de gehele planner of de afzonderlijke werkbladen verspreiden als PDF-bestanden

Als laatste stappen na het invullen kan een kant en klaar werkverdelingsplan worden afgedrukt en kunnen de planner of afzonderlijke werkbladen worden afgedrukt op papier en als PDF-bestanden.wat heeft Taakberekening-PO te bieden?

  • aan het eind van het werkverdelingstraject een kant en klaar en overzichtelijk werkverdelingsplan
  • overzichten per teamlid van ingeroosterde jaartaak en geplande activiteiten duurzame inzetbaarheid, professionalisering en overige taken
  • snel en eenvoudig meerdere scenario's maken van de groepsverdeling en de personele bezetting van de groepen en functies
  • overzichten van alle activiteiten met de ingeplande teamleden per activiteit en geplande tijdsduur
  • formatieoverzicht OP en OOP met aanstellingen, inzet duurzame inzetbaarheid, vaste les- en ambulante dagdelen
  • berekening verloven duurzame inzetbaarheid, ouderschap en overige verloven
  • workflow van het werkverdelingsproces met de stapsgewijze inzet van de planner daarbij vanaf het begin
  • deskundige ondersteuning


Klik hier voor een volledig overzicht van alle functionaliteiten van deze planner activiteiten duurzame inzetbaarheid, professionalisering en overige taken

Op de tweede pagina van het teamlidblad worden de ingeplande activiteiten van bovengenoemde jaartaakonderdelen vermeld. Er kunnen uitdraaien per teamlid en per activiteit (met deelnemende teamleden) worden gemaakt. (Per update 4.5. ook generale overzichten met alle activiteiten en deelnemende teamleden.)Tik of klik hier voor grotere afbeelding


Een afdruk van het generale overzicht Overige taken met alle activiteiten en ingeplande teamleden. In het voorbeeld hierboven is het overzicht als intekenlijst afgedrukt, waarbij het standaard aantal uren per activiteit en het aantal gewenste deelnemers vermeld staat.


groepsverdeling

Op het nieuwe werkblad Groepsverdeling maak je heel eenvoudig een overzicht van de personele bezetting van de groepen. Je kunt meerdere scenario's maken. Afdrukken hiervan vergemakkelijken de besluitvorming hierover bij het werkverdelingsproces. 

ouderschapsverlof  &  overig verlof

De berekening van een verlof duurzame inzetbaarheid is geïntegreerd in de jaartaakberekening op het teamlidblad. Een ouderschapsverlof en overig betaald of onbetaald verlof wordt door de afwijkende systematiek en het feit dat het bij dit verlof vaak slechts een deel van het jaar betreft, uitsluitend op het werkblad Overig verlof berekend.


 LEES MEER 

Voorbeeld werkblad verlofberekening

 

 

 
 
 
E-mailen
Bellen