shopify site analytics
 
 

Rubriek E - extra uitgeroosterde uren

Na de eerste inroostering op basis van de aangeklikt vaste werkdagen blijven vaak nog in te roosteren uren over. Deze nog in te roosteren les- en/of arbeidsuren worden ingevuld in rubriek F. Wanneer periodiek of incidenteel buiten de vaste werkdagen extra wordt gewerkt kan dit hier per dag of geclusterd worden vermeld.


Het extra inroosteren bij meerdere teamleden tegelijk

Wanneer bijvoorbeeld met het team is afgesproken dat iedereen in de zomervakantie twee of drie dagen aanwezig is ter voorbereiding van het nieuwe schooljaar, kunnen deze extra arbeidsuren worden ingevuld in rubriek F. Het is niet nodig om dit bij elk teamlid apart in te vullen: door de teamlidbladen van de betreffende teamleden te selecteren, kan dit in één keer worden ingevuld. Om te voorkomen dat al eerder ingevulde regels hierbij worden overschreven, kun je hierbij het best de onderste regel van rubriek F invullen.


Wanneer rooster ik uren extra in?

Het is niet altijd nodig om de bij de eerste inroostering meer of minder ingeroosterde les- en arbeidsuren extra uit of in te roosteren. Lees daar hier meer over.